HET Scriptorium Een uitdagend en Leerzaam spel  voor groepen

Salon van Weleer

Oudegracht 290 werfkelder

3511 Nx Utrecht

www.salonvanweleer.nl

info@hetscriptorium.nl

06-45355966

Het Scriptorium NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP  OM TE RESERVEREN/boeken: Klik hier! EEN OUDERWETS MODERN TEAMSPEL
Scriptorium Het spel Extra's Reserveren Contact
ENGLISH VERSION OF THE GAME, HERE Spelen voor je team

EEN TEAMBUILDING SPEL

Het Scriptorium is een spel wat niet alleen fun is om te spelen, maar het is ook leerzaam om te ontdekken voor teamleden hoe zij functioneren onder tijdsdruk, in combinatie als de dingen niet gaan zoals gehoopt. Samenwerken is gemakkelijker als de spelers de spreekwoordelijke wind in de zeilen hebben, maar een stuk moeilijker als het tegenzit met een opdracht uit te voeren. Hoe wordt er tussen de spelers gecommuniceerd?

Het Scriptorium is een veelzijdig spel wat in een korte tijd inzicht geeft in de wijze van samenwerken en handelen van de spelers. Informatie die op verschillende manieren kan worden gebruikt in het kader van teambuilding.  

SPECIFICATIE

Het Scriptorium kan worden gespeeld met minimaal drie spelers en maximaal acht spelers. Indien het team uit meer personen bestaat, kunnen de teamleden in twee of drie groepen tegen elkaar spelen. De wachtende spelers kunnen in de tussentijd bijvoorbeeld een heerlijke boottocht maken in de Utrechtse grachten of met een speciale app een speurtocht door het historische hart van Utrecht ondernemen.

De basisprijs voor een groep (3 - 8 personen) om Het Scriptorium te spelen, bedraagt: € 89,95. Hier kunnen één of meerdere toppings aan worden toegevoegd. Bekijk hiervoor de kaders hieronder.

DESKUNDIGE EN PROFESSIONELE BEGELEIDING

Het Scriptorium is ontwikkeld door de auteur en trainer Gert van Veen, die verschillende boeken over groepsdynamica, trainen en teambuilding heeft geschreven en bovendien ontwikkelaar is van onder andere tientallen teamspelen. De teambuilding versie van het scriptorium zal door hem deskundig worden begeleid.

De overige trainers en trainingacteurs zijn gekwalificeerde professionals met jarenlange ervaring.

1. UITGEBREIDE EVALUATIE

Nadat het Scriptorium is gespeeld, wordt het verloop van het spel besproken en ervaringen gedeeld, waarna de begeleidende trainer zijn/haar observaties met de teamleden zal bespreken. Hierna is er ruimte voor vragen en/of opmerkingen. De uitgebreide evaluatie duurt ongeveer 60 minuten. De uitgebreide evaluatie kost per team € 125,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het Scriptorium.

2. DAGDEEL TEAMBUILDING

Een dagdeel beslaat vier uur, waarin de teamleden het Scriptorium spelen, wat daarna uitvoering wordt geëvalueerd. Hierna vindt er een terugkoppeling plaats naar de werkvloer: hoe kan het functioneren worden verbeterd op basis van de ingewonnen inzichten. De teamleden dienen vooraf een digitale vragenlijst te beantwoorden. De kosten bedragen € 395,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het spel.

3. DAG TEAMBUILDING

Een teambuilding dag duurt 7 uur en bestaat uit het spelen van het Scriptorium, een uitgebreide evaluatie, een terugkoppeling naar de werkvloer en het oefenen (met o.a. een trainingsacteur) van vaardigheden die als belangrijk naar voren zijn gekomen. Inclusief een lunch. De teamleden dienen vooraf een vragenlijst te beantwoorden. De kosten bedragen € 795,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het spel


Boottocht in de Utrechtse grachten vanaf  € 11,25 p.p.

2

Lekker ijsje etenof een blikje fris drinken


Kanotocht in de Utrechtse grachten vanaf  € 6,00 p.p.

Het Reliquiarium, Het Purgatorium en Het Refectorium Speciale arrangementen voor een rondvaart + het  spelen van Het Scriptorium voor teams, bedrijven & organisaties. Klik hier! Win de trofee!