HET Scriptorium Een uitdagend en Leerzaam spel  voor groepen

Salon van Weleer

Oudegracht 290 werfkelder

3511 Nx Utrecht

www.salonvanweleer.nl

info@hetscriptorium.nl

06-45355966

Het Scriptorium NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP  OM TE RESERVEREN/boeken: Klik hier! EEN OUDERWETS MODERN TEAMSPEL
Scriptorium Het spel Extra's Reserveren Contact
ENGLISH VERSION OF THE GAME, HERE

DE RIJKE GESCHIEDENIS VAN UTRECHT

In het Scriptorium valt er niet alleen veel te beleven en te ervaren, maar de spelers krijgen ook een in kijkje in roemrijke geschiedenis van de stad Utrecht. Zowel in de opdrachten, als ook in prachtige speelfilm achtige video’s, die uiteraard ook clues voor opdrachten bevatten. Hierdoor wanen spelers zich al snel in een andere tijd. Natuurlijk ontzettend leuk en leerzaam!    

Extra’s “Prachtig dat de historie van Utrecht terug komt In het spel”

TEAMSCAN

Een bijzonder instrument is de TeamScan, waarbij het functioneren van teams en groepen worden doorgelicht. Buiten een uitvoerig rapport over het hele team, ontvangt ieder teamlid een persoonlijk rapport m.b.t. zijn/haar functioneren in het team. Bovendien ontvangt de opdrachtgever adviezen hoe om te gaan met de aandachtspunten die uit de TeamScan naar voren komen. Meer info? Klik hier!

Genietend  Leren, is  Leren  genieten

DE DAMES VAN WELEER

De Dames van Weleer zijn de theatrale eigenaressen van de Salon van Weleer, die zelf ook regelmatig salons & soirees organiseren.

De dames Belle de Fleurdelis en Anne Schaep verzorgen ook voorstellingen (op maat) op prachtige locaties, zoals het paleis het Loo en kasteel de Haar. Natuurlijk vinden de dames het ook leuk om (uw) gasten te onderhouden met een lied, een gedicht en een warm gesprekje. Klik hier voor meer informatie!     

EEN GEÏLLUSTREERD BOEKWERKJE

In het Scriptorium komen enkele historische gebeurtenissen aan bod uit het roemrijke verleden van de stad Utrecht. In het boekje: Scriptorium, kun je meer lezen over deze gebeurtenissen. Het is op een verhalende wijze geschreven door Gert van Veen. Lees o.a. meer over de moord op Dikke Alie in 1960 en de basilisk die lange tijd in de werfkelders heeft geleefd. Of wat dacht je van het verhaal van apotheker Willem van der Kemp, die bezeten was van tulpenbollen. Of lees je liever over de beul van Utrecht, Johann Conrad Diepenbrock? Het boekje is te koop in de werfkelder.

Het boekje Het boekje beslaat 52 pagina’s met een soft cover. De prijs is € 6,95